П`ятниця, 17.05.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Перші страви

Суп з цибулі
01.10.2009, 12:29
40 г муки
60 г вершкового масла
1 велика цибулина
1 ч.л. цукру
1 ст.л. оцту
скибочки багета, обсмажені в маслі
сіль

Тонко порізати цибулю. Закип'ятити 1 л води або бульйону. Розтопити масло в каструлі до коричневого кольору і додати в нього цибулю.
Потушити цибулю протягом 10 хвилин, постійно помішуючи, щоб не підгоріла. Всипати муку і підсмажити все разом ще декілька хвилин.
Потім додати 1/4 киплячій рідини в муку і відразу ж розмішати вінчиком. Потім додати решту рідини і, якщо треба, посолити.
Залишити варити ще з півгодини. Під кінець, додати сіль і цукор.
Подавати гарячим разом з обжареним багетом.

Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 434 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття