П`ятниця, 17.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Перші страви

Суп-пюре з курки або кролика
01.10.2009, 12:31
1 курка або кролик
4 ст. ложки масла
2 ст. ложки муки *Для заправки:* 2 яєчних жовтки
1 стакан вершків або молока

Зварити курку, відокремити м'ясо від кісток, залишити частину філе для гарніру, а решту м'яса пропустити 2-3 рази через м'ясорубку і, додавши 2/3 ст. ложки холодного бульйону, протерти.
Муку підсмажити з 2 ст. ложками масла, розвести 4 стаканами гарячого бульйону і проварити протягом 20-30хв. Отриманий соус процідити, покласти в нього приготоване з курки пюре, перемішати і, якщо суп виходить дуже густим, розбавити гарячим бульйоном і довести до кипіння, потім зняти з вогню, посолити, заправити вершковим маслом і яєчними жовтками, змішаними з молоком. Перед подачею на стіл покласти в суп дрібно нарізане філе. Окремо подати грінки. Так само можна приготувати суп-пюре з кролика.

Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 449 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття