П`ятниця, 17.05.2024, 04:40
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Перші страви

Суп-пюре з креветок
01.10.2009, 12:32
500 г креветок
2 моркви
1 велика головка цибулі
3-4 ст. ложки муки
1 1/2 - 2 стакани молока
1 яйце

Розморозити креветки, промити, опустити в підсолену киплячу воду (на 1 л води 1 ст. ложка солі) і варити з моменту закипання 3-4хв. Очистити від панцира і нарізувати на шматочки або розібрати на волокна. Потім злегка обсмажити креветки разом з нарізаним корінням і цибулею, припустити до готовності і пропустити через м'ясорубку. У цю масу додати бульйон, в якому припускали креветки, розмішати до кашкоподібного стану, протерти через сито, з'єднати з овочевим відваром і заправити злегка підсмаженою на маслі мукою. У готовий суп додати яєчно-молочну суміш. Для приготування її влити поступово в сирі яєчні жовтки гаряче молоко і проварити на слабкому вогні до загустання, не доводячи до кипіння. Подати суп з грінками.

Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 759 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття