П`ятниця, 17.05.2024, 04:18
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Перші страви

Крем-суп з білих грибів
01.10.2009, 12:27
- білі гриби (можна замінити на шампіньйони) – 500 г
- цибуля – 2 шт.
- вершки 33% жирності – 200 г
- чебрець – 1 пучок
- рослинна олія
- сіль, перець, часник – на смак

Цибулю і гриби почистити і дрібно порізати. На рослинній олії обсмажити до прозорості цибулю, додати гриби. Готувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Потім тонкою цівкою додати вершки і варити близько 20 хвилин на помірному вогні (можна додати трохи овочевого бульйону). Зняти з вогню. Довести вміст до однорідної маси в блендері або за допомогою міксера, приправити на смак сіллю, перцем, додати подрібнений часник. Розлити по тарілках, прикрасити чебрецем. У суп також можна додати нарізані шматочками, обсмажені гриби.

Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 883 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття