П`ятниця, 17.05.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Перші страви

Борщ із запеченого буряка
01.10.2009, 12:28
стебло цибулі-порею, 5-6 міцних буряків, цибулина, 2 стебла селери, 10 горошин чорного перцю, 1 жменя приправи до борщу, 2-3 ч. ложки лимонного соку, пара гілочок кропу. 

 Нарізати крупно цибулю-порей, цибулину, селеру, додати 10 горошин чорного перцю, приправу до борщу, залити 1 літром води і зварити бульйон.
Буряк гарненько вимити, зрізати "попку", нарізати буряк крупними шматками. На деко укласти буряк, посипати приправою для борщу, посолити і запікати в духовці 20 хвилин.
Запечений буряк нарізати тоненькими смужками, покласти в супову миску, додати 2-3 ч. ложки лимонного соку, влити овочевий бульйон, покришити кріп.

Категорія: Перші страви | Додав: bullterjer
Переглядів: 468 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття