стебло цибулі-порею, 5-6 міцних буряків, цибулина, 2 стебла селери,
10 горошин чорного перцю, 1 жменя приправи до борщу, 2-3 ч. ложки
лимонного соку, пара гілочок кропу.
Нарізати крупно цибулю-порей, цибулину, селеру, додати 10 горошин
чорного перцю, приправу до борщу, залити 1 літром води і зварити
бульйон.
Буряк гарненько вимити, зрізати "попку", нарізати буряк крупними
шматками. На деко укласти буряк, посипати приправою для борщу, посолити
і запікати в духовці 20 хвилин.
Запечений буряк нарізати тоненькими смужками, покласти в супову миску,
додати 2-3 ч. ложки лимонного соку, влити овочевий бульйон, покришити
кріп.
|