свіжий минтай, сіль, перець, майонез, мука, зелена цибуля
Рибу помити, почистити.
Порізати на порційні шматки, посолити і поперчити.
У сковороді розжарити рослинну олію.
Кожен шматок риби умочувати в муку і викладати на сковороду.
Коли нижня сторона підрум'янитися (через 1~2хв), шматки перевернути і смажити до зарум'янювання другої сторони.
Форму злегка змастити майонезом і викласти шматки риби. Зверху намазати
майонезом і за бажання посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Необхідно відзначити, що якщо посипати шматки риби цибулею до
запікання, цибуля після температурної обробки висохне і навіть можливо
підгорить.
Якщо вам це не подобається, то можна цибулею посипати не до, а після запікання.
А можна не посипати зовсім.
Запікати близько 30 мін при t=180°c.
|