П`ятниця, 17.05.2024, 04:59
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Другі страви з риби

Риба, запечена під майонезом
01.10.2009, 12:34
свіжий минтай, сіль, перець, майонез, мука, зелена цибуля

Рибу помити, почистити.
Порізати на порційні шматки, посолити і поперчити.
У сковороді розжарити рослинну олію.
Кожен шматок риби умочувати в муку і викладати на сковороду.
Коли нижня сторона підрум'янитися (через 1~2хв), шматки перевернути і смажити до зарум'янювання другої сторони.
Форму злегка змастити майонезом і викласти шматки риби. Зверху намазати майонезом і за бажання посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Необхідно відзначити, що якщо посипати шматки риби цибулею до запікання, цибуля після температурної обробки висохне і навіть можливо підгорить.
Якщо вам це не подобається, то можна цибулею посипати не до, а після запікання.
А можна не посипати зовсім.
Запікати близько 30 мін при t=180°c.

Категорія: Другі страви з риби | Додав: bullterjer
Переглядів: 722 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття