2 курячих філе, 2 цукіні, 2 яйця, 250 г знежиреного сиру, 100 мл
вершків, 100 г твердого сиру, 2 ст. ложки муки, 1 цибулина, 2 зубчики
часнику, сіль, перець, сухий чебрець, рослинна олія.
Відварити куряче філе, посоливши його і додавши перцю. Нарізати
цибулю півкільцями, часник посікти і обсмажити на рослинній олії до
золотистого кольору. Крупно нарізати 1,5 цукіні і додати до цибулі.
Тушити цукіні з цибулею і часником ще 5-10 хвилин.
На крупній терці натерти сир. Збити яйця з дрібкою солі, додати в
нарізане шматочками куряче філе половину сира, 2 ложки муки, цукіні з
цибулею і часником, 100 мл вершків, 250 г знежиреного сиру. Посолити і
перемішати все гарненько.
Роз'ємну форму для випічки змастити маслом, присипати мукою. Викласти
тісто у форму, поперчити і посипати чебрецем. Половину цукіні нарізати
кружечками, викласти зверху на тісто. Випікати пиріг 25-30 хвилин в
розігрітій духовці, потім присипати сиром, що
залишився, і випікати ще близько 10 хвилин.
|