П`ятниця, 17.05.2024, 07:09
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Другі страви з птиці

Курячий рулет з яблуками
01.10.2009, 12:37
1 куряча грудка, 1~2 кислі яблука, 1/4 ч ложки солі, 1/4 ч ложки перцю, 1 ст ложка сметани, рослинна олія.

З грудки зняти шкіру і вирізати
кістки.
Відбити в тонкий пласт.
Пласт розкласти на столі так, щоб не було дірок.
Посолити і поперчити. Втерти 1 ст ложку сметани. Залишити на
5~10 хвилин.
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на середній терці.
Яблука укласти рівним шаром на курку.
Скрутити рулет.
Фольгу скласти вдвоє, змастити олією. Покласти рулет і рясно змастити його олією або сметаною.
Фольгу скріпляти над рулетом так, щоб вона до нього не прилягала.
Поставити в духовку при t=220°c на 20~25 хвилин.

Категорія: Другі страви з птиці | Додав: bullterjer
Переглядів: 493 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття