П`ятниця, 17.05.2024, 07:54
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Другі страви з птиці

Курячі печінки з яблуками
01.10.2009, 12:43
300 г курячих печінок, 2 ароматних яблука, 2 ст. ложки варення, 100 мл Массандри, 3 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка винного оцту, буханку сірого хліба, морська сіль, свіжомелений чорний перець.

Нарізувати яблука невеликими часточками, видаливши насіння. У сковороду влити 100 мл води, додати яблука і 1 ч. ложку цукру і потомити яблука 5-10 хвилин.
У іншу сковороду влити вино, додати цукор, що залишився, оцет, варення і уварити на повільному вогні до стану густого соусу.
Розтерти в ступці велику дрібку крупної морської солі, додати дрібку перцю і обваляти в цій суміші курячі печінки. Обсмажити печінки у важкій розігрітій сковороді без додавання масла, по декілька хвилин на кожній стороні. Нарізати хліб і підсмажити тости. На кожен тост викласти декілька курячих печінок, трохи яблук і полити соусом.

Категорія: Другі страви з птиці | Додав: bullterjer
Переглядів: 649 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття