П`ятниця, 17.05.2024, 07:44
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Десерти

Запечені фрукти
01.10.2009, 13:29
будь-які фрукти (сливи, персики, нектарин, абрикоси, інжир, черешня), цукрова пудра, дрібка мускатного горіха, збиті вершки.

Вимийте гарненько всі фрукти, видаліть кісточки. Наріжте фрукти на четвертинки, інжир надріжте, натиснувши на нього вставте черешню. Всі фрукти повинні бути приблизно однакового розміру. Викладіть фрукти на деко, посипте цукровою пудрою і запікайте в розігрітій духовці 15 хвилин. Посипте гарячі фрукти дрібкою мускатного горіха, подавайте із збитими вершками.

Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 421 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття