П`ятниця, 17.05.2024, 05:25
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Десерти

Вишня у ванільному кремі
01.10.2009, 13:27
1 кг вишень
1/2 стакана цукрової пудри

крем:
0.5 л вершків 10% жирності (можна замінити молоком)
6 жовтків
0.5 стакана цукру
1 пакетик (10 г) ванільного цукру
1 чайна ложка муки

Жовтки розтерти з цукром до білого кольору, додати муку і влити тонкою цівкою, постійно помішуючи, трохи тепле кип'ячене молоко.
Каструльку з кремом поставити на маленький вогонь і, постійно помішуючи, варити до загустання ( до кипіння не доводити, інакше жовтки згорнуться).
Крем поставити в ємність з крижаною водою і, збиваючи до гладкості, остудити.
У трохи теплий крем додати ванільний цукор.
З вишень витягнути кісточки.
Ягоди розкласти в креманки (або келихи), посипати цукровою пудрою і залити охолодженим кремом.
Зверху покласти декілька ягід для прикраси.

Замість вишень в цьому десерті можна використовувати черешню або чорницю.

Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 412 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття