П`ятниця, 17.05.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Десерти

Полуниця з шампанським
01.10.2009, 13:27
На 1 порцію
~80г полуниці (2/3 стакана), 2 бісквітних печива, 1/3 стакана шампанська, 100г пломбіру

На дно креманки покласти наламані бісквітні печива так, щоб заповнити її на 1/3 висоти.
Поверх бісквіта покласти вимиту, очищену і охолоджену полуницю. Якщо ягоди дуже великі, розрізати їх навпіл.
Залити шампанським, покласти кульки морозива і відразу ж подавати на стіл.

Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 461 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття