П`ятниця, 17.05.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість

НАША КУХНЯ


Головна » Файли » Десерти

Банани в клярі
01.10.2009, 13:30
2-3 банани, 100 гр рисової муки, газована мінеральна вода, арахісова олія (або інше рослинна олія без сильного запаху), цукрова пудра.

Зробіть кляр з муки і мінеральної води (повинна вийти консистенція рідкої сметани). Розігрійте арахісову олію. Половинки очищених бананів, що розрізають повздовж, вимочуйте в кляр і смажте по декілька хвилин на кожній стороні до золотистого кольору. Присипте цукровою пудрою.

Категорія: Десерти | Додав: bullterjer
Переглядів: 505 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Зміст
Салати [13]
Новий рік! [40]
Пасха [1]
Закуски [10]
Перші страви [9]
Другі страви з м'яса [2]
Другі страви з риби [2]
Другі страви з птиці [3]
Страви з яєць [2]
Каші, Гарніри [0]
Випічка [5]
Торти,печиво [10]
Десерти [9]
Напої [6]
Коктейлі [7]
Соуси [4]
Пошук
Наше опитування
Всього відповідей:
Друзі сайту
Рейтинг сайтів прикарпаття