|
Вівторок, 21.05.2024, 18:04 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У категорії матеріалів: 9 Показано матеріалів: 1-9 |
|
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Завантаженням ·
Переглядам
Інгредієнти: (2 порції) 100 мл амаретто 60 г сиру маскарпоне 6 ложок розчинної кави 4 яєчні жовтки 120 г цукрової пудри 250 г бісквітів
2 стакани води какао |
100 г олії, 200 г меду, 125 г цукру, 600 г борошна вищого сорту, 2
ч. л. какао-порошку, 1/2 пакетика розпушувача тіста, щіпка солі, 1
яйце, 1 білок, 1 склянка цукрової пудри, коріандр, маленькі червоні
свічки, олія - змастити лист. |
Для тіста: 1 пачка маргарину, 200 г сметани, сода (гашена оцтом), 3-4 склянки борошна.
Для крему: 400 г масла, 5 яєць, півсклянки цукру. |
Для тіста: 2 склянки сметани, 1,5 склянки цукру, 250 г маргарину, дрібка солі, борошна стільки, щоб тісто не було тугим.Для крему: 3 білки, неповна склянка цукрової пудри. |
1 склянка гарячого молока
4 чайних ложки какао
1 склянка цукру
300 г ванільних сухарів
200 г масла |
Для страви:
200 г знежиреного сиру
200 г кокосової стружки
150 г цукру
мигдаль |
Для
тіста: 1 склянка сильно завареного чаю, 1 склянка меду, 1 склянка
цукру, півсклянки олії, 1 чайна ложка соди, 1 столова ложка оцту,
півсклянки родзинок, борошно.
Полива:
1 склянка звареного какао без молока, 1 столова ложка меду, 1 столова
ложка цукру, 1 столова ложка води ( перемішати, довести до кипіння,
відтак дати трохи охолонути). |
6 яєць 120 г цукрового піску 1 пакетик ванільного цукру 2 ч. л. розпушувача 100 г борошна 50 г крохмалю для вершкового крему: 4 г желатина 2 ст. л. цукрового піску 1 пакетик ванільного запіканка 375 мл молока 150 мл вершків для клубнічного крему: 12 г желатина 150 мл вершків 2 ст. л. цукрового піску 250 г полуниці для прикраси: 300 г полуниці 2 пакетика закрепітеля вершків меліса 200 мл вершків 30 г фісташок |
для бісквітного тіста: 6 яєць 4 ст. л. гарячої води 180 г цукру сіль 150 г борошна 50 г крохмалю 1 ч. л. розпушувача для начинки: 750 г ягідної асорті 1 пакетик ванільного цукру 1 ст. л. цукрової пудри 1 ст. л. муки 750 г вершків |
|
|