|
Вівторок, 21.05.2024, 15:32 Вітаю Вас Гість
НАША КУХНЯ
У розділі матеріалів: 40 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 » |
На 600 г гусятини чи курятини - 400 г капусти, 400 г картоплі, 300
г буряків, 120 г гречаного борошна, 40 г сала, 20 г вершкового масла,
по 1/2 склянки томату і сметани, по 1 кореню моркви і петрушки, 1
цибулину, 1/2 яйця. |
Яловичина - 500 г м’якоті, перець чорний мелений, гірчиця готова -
1 ст. ложка, салямі - 100 г, бекон - 50 г, цибуля ріпчаста - 1 головка,
яйце - 1 шт., жир або маргарин - 60 г, бульйон - 250 г, пшеничне
борошно - 40 г. |
Свинина - відбивні з ребровою кісточкою - 4 шт., сіль, сало топлене
- 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г, насіння кмину, гвоздика - 2 бутони,
перець чорний - 2 горошини, пиво темне - 450 мл, мука пшенична - 40 г,
сік лимонний - 1/2 ч. ложки. |
6 порцій очищеного і випотрошеного коропа 3 десертні ложки солі 1 ложка оцту цибулина поменше кілька горошин чорного перцю трохи запашного перцю й кмину 1 лавровий лист
50 г вершкового масла 100 г очищеної моркви, кореня петрушки, селеру 40 г тертих пряників без глазурі дві повні ложки тертого хліба ложечка карамелі 3 столові ложки сливового повидла
250 г червоного вина 10 мигдалів 30 г родзинок, жменю чорносливу десертна ложечка цукру лимонний сік
|
Великий короп, 3 ложки сметани, 2 корені петрушки, 3 морквини, 1
корінь селери, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику, 2 лаврових листки,
10-12 зерен чорного перцю, олія. |
Для тіста: 0,5 склянки курячого бульйону, 180 г борошна, 2 ст. л.
вершкового маргарину, 1 ст. л. вершкового масла. Для начинки і прикрас:
350 мл майонезу, 100 г шинки, 2 яйця, 150 г тертого сиру. |
100 г олії, 200 г меду, 125 г цукру, 600 г борошна вищого сорту, 2
ч. л. какао-порошку, 1/2 пакетика розпушувача тіста, щіпка солі, 1
яйце, 1 білок, 1 склянка цукрової пудри, коріандр, маленькі червоні
свічки, олія - змастити лист. |
Для тіста: 1 пачка маргарину, 200 г сметани, сода (гашена оцтом), 3-4 склянки борошна.
Для крему: 400 г масла, 5 яєць, півсклянки цукру. |
Для тіста: 2 склянки сметани, 1,5 склянки цукру, 250 г маргарину, дрібка солі, борошна стільки, щоб тісто не було тугим.Для крему: 3 білки, неповна склянка цукрової пудри. |
Для страви: 2 великих морквини, півбанки кукурудзи, 1 свіжий огірок, 100 г копченої ковбаси чи шинки. |
|
|